Servicii

Ce oferim

Dragoste, tandrete, rabdare

Locatie

Caminul are o capacitate maxima de 50 de rezidenti, iar cazarea acestora se face in camere spatioase cu 2,3,4 si asigura linistea si comfortul persoanelor cazate. Amplasarea caminului este intr-o zona foarte linistita la iesirea din Bucuresti, in Orasul Popesti Leordeni, la numai 15 de minute de Piata Sudului, accesul pana la noi fiind foarte facil nu numai cu masina proprie, ci si cu mijloacele de transport in comun.

Spatiu si dotari : 

 TV – LCD in dormitoare, camere de zi pe fiecare nivel, servirea mesei in aer liber intr-un spatiu deosebit, un foisor si un leagan special amenajate pentru recreerea si buna dispozitie a rezidentilor nostrii. Fundatia Romana Sfantul Petru are in plan pregatirea unor animale de companie pentru terapie, acest lucru fiind foarte important in procesul de reabilitare neuropsihiatrica.

Medicii

Medic generalist
Medic psihiatru
Neurolog Geriatru
Kinetoterapeut
Asistenti medicali
Infirmiere 
Medic neurolog
Medic geriatru

Personal calificat 

Cunoastem faptul ca fiecare persoana este unica asa ca incercam sa oferim solutii personalizate pentru fiecare in parte si asiguram ingrijirea varstnicilor intr-un ambient prietenos, cu ajutorul personalului atent selectionat in acest sens. Rezidentii nostri beneficiaza de o ingrijire exemplara astfel incat se poate spune ca sunt ingrijiti mai bine decat acasa.